IZBORNA KONVENCIJA FORUMA MLADIH SDP-a METKOVIĆ

Aktualno, Nekategorizirano 22. studenoga 2014

Na izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a Metković održanoj 22. studenoga 2014. godine za predsjednika Foruma mladih SDP-a izabran je Marino Jerković dok su za potpredsjednike izabrani Dora Parmać i Ante Jakić. U Gradski odbor Foruma mladih SDP-a Metković još su izabrani Nikola Šutalo, Ivan Dodig, Jurica Tomašević i Ivan Zovko.
Na konvenciji su usvojena pravila i program rada Foruma mladih SDP-a Metković kojim su dane glavne smjernice rada metkovskih mladih socijaldemokrata.

Osnivačkoj konvenciji nazočio je Nenad Livun predsjednik mladih SDP-a Hrvatske i Bojan Kralj tajnik te organizacije, predsjednik Foruma Mladih SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije Mirko Mateljak, predsjednik GO SDP-a Ploče Mišo Krstičević i članovi gradskog odbora SDP-a Metković Zdravka Barišić i Jadranka Bebić.
Nenad Livun je istaknuo kako ključ uspjeha Foruma mladih vidi u osnaživanju svake pojedine organizacije i ulaganjem u svakog člana kroz edukacije i edukativne radionice.

Predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran izrazio je zadovoljstvo osnivanjem FM SDP-a Metković jer se time mladima socijaldemokratske orijentacije omogućuje aktivno političko djelovanje u Gradu Metkoviću.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Metković Marino Jerković rekao je kako je Forum mladih osnovan u cilju poboljšanja života mladih, ali i ostalih građana našeg grada. Svojom, voljom, željom i znanjem potruditi ćemo se pružiti svima priliku da se izjasne i iskažu svoje mišljenje, ali i djelovati sukladno prilikama i mogućnostima. Raditi ćemo na zajedničkoj ljepšoj i boljoj slici naše okoline i svakodnevnice. Ovim putem apeliram na sve koji dijele isto mišljenje, a imaju želje i volje napraviti nešto bolje i korisnije da nam se pridruže.

ČESTITAMO FORUMAŠI !!!!

…ne čekaj svoje vrijeme…STVORI GA!

 

fm1 fm2 fm7 fm8