POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM IZMEĐU GRADSKIH ORGANIZACIJA SDP-a I HSU-a ZA PREDSTOJEĆE IZBORE ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA METKOVIĆA

Aktualno, Najave, Nekategorizirano 6. srpnja 2015

Nakon sastanaka održanih u mjesecu ožujku i travnju 2015. godine Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) Gradska organizacija Metković i Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) Gradska organizacija Metković, odlučili su 4.7. 2015.  pred predstavnicima medija potpisati Sporazum o koalicijskoj suradnji i zajedničkom nastupu na predstojećim izborima za vijeća mjesnih odbora u Metkoviću. Sporazum su potpisali predsjednici stranaka Krešimir Kuran i Ubavka Mostahinić. Dogovoren je izlazak u dva mjesna odbora, Centar i Sveti Nikola.

Stranke će u narednom predizbornom i poslijeizbornom razdoblju nastupati zajednički, temeljeći svoju suradnju na zajedničkom izbornom programu u interesu građana.
Kroz iduća dva tjedna, građanima Metkovića biti će predstavljeni kandidati koalicije SDP i HSU Metković za vijeća mjesnih odbora Centar i Sveti Nikola kao i predizborni program.

tisk34tis.jpg11