PREDIZBORNI SKUP KOALICIJE HRVATSKA RASTE

Aktualno, Najave, Nekategorizirano 25. listopada 2015

U subotu 24. listopada 2015. godine  u prepunoj dvorani hotela Narone održan je predizborni skup koalicije “Hrvatska raste” za X. izbornu jedinicu. Gosti skupa bili su Ante Kotromanović,Branko Grčić,Arsen Bauk , Darko Parić, Davor Penić, Ivana Marković, Veselko Gabričević (HSU) i Srđan Gjurković (HNS). Uvodničar i moderator skupa bio je predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran.

U svojim obraćanjima gosti su dali kratki podsjetnik na stanje od prije 4 godine i situaciju u kojoj se nalazila Hrvatska, kao i trenutne pokazatelje koji pokazuju konstatni rast na svim područijima.

Dok neki nude dolinu suza, žice, bolne rezove, mi nudimo nastavak rasta jer za to imamo rezultate iza sebe, poručili su gosti skupa iznijevši i glavne smjernice buduće vlade po pitanju švicasrkog franka, rasterećenja plaća i mirovina.

Na kraju skupa predsjednik GO SDP Metković pozvao je nazočne da 8. studenog izaberu tolerantnu Hrvatsku, bez plinskih boca na ulicama i bez žice na granicama, da izaberu Hrvatsku koja raste.

HRVATSKA RASTE NEMA POVRATKA NA STARO

skup4 mtk smtk31 uno uno