Tribina „100 DANA HRVATSKE VLADE „

Aktualno, Najave, Nekategorizirano 1. ožujka 2017

Sinoć je u organizaciji GO SDP Metković i HSU Metković u Zgradi političkih stranaka s početkom u 18 h održana tribina „100 DANA HRVATSKE VLADE „. Gosti tribine bili su predsjednik SDP-a Hrvatske gosp. Davor Bernardić i predsjednik HSU-a Hrvatske gosp. Silvano Hrelja. Pomoć pri moderiranju tribine pružili su predsjednici gradskih organizacija SDP-a i HSU-a gosp. Krešimir Kuran i gđa. Ubavka Mustahinić.. Nakon uvodni riječi gostiju, svi prisutni su mogli postaviti pitanje i dobiti odgovor na pitanje koje ih je zanimalo, pa su tako neke od tema o kojima se raspravljalo odnos INA –MOL, prodaja HEP-a, utjecaj porezne reforme,utjecaj porezne reforme na lokalnu samoupravu, vojni rok, minimalna plaća, mirovine, ploča u Jasenovcu itd…

Sama tribina je izazvala veliki interes kod stanovnika doline Neretve pa i šire kao i medija, te ovim putem zahvaljujemo svim našim gostima iz Ploča,Opuzena, Vrgorca, a posebno hvala našim sugrađanima koji su došli u velikom broju kao i predstavnicima medija koji su popratili događaj.

Ovim putem se ispričavamo svim koji zbog gužve nisu mogli direktno sudjelovati u tribini i obećajemo da ćemo drugi put biti u primjerenijem prostoru koji odgovara broju ljudi koji je želio prisustvovati.